duminică, 3 aprilie 2011

Bună Ziua ! Mi se zice Gheorghe ! ~ Fi Binecuvântat în NUMELE Domnului ! Eu sunt ... ; ~ pt. (Acasă.)


Reciprocitate 
Punct. PUNCT ! P.U.N.C.T.
~
Gata !
Am IERTAT ... un Punct ! 
După ce, MAI ÎNTÂI ... l-am "cunoscut", l-am "analizat", mi-am "extras" asemănările şi deosebirile, l-am "judecat". Aici, la JUDECATĂ, a fost mai simplu:
Am GĂSIT DoarATAT: un PUNCT. Totuşi, suficient de MULT pentru a avea PUTEREA de a mă AFECTA. În Trecut, în Prezent, în Viitor, nu contează !
EU ... l-am IERTAT !
Doar pentru ATÂT Dumnezeu NU mă iartă ŞI pe MINE !
Eu ... l-am IERTAT !
Acum, nu înseamnă că "Şi Dumnezeu mă va IERTA PE MINE" ! Ca şi cum, eu însumi DAU ŞANSĂ Lui Dumnezeu ... SĂ EXISTE PRIN MINE !
Doar NU pot UITA că de fapt, EU, eu, "eu" MĂ AFLU ÎNCĂ, tocmai datorită Lui Dumnezeu ! Deci ÎN NICI UN CAZ INVERS !
Dumnezeu DEJA ne-a IERTAT prin FIUL SĂU, prin Sacrificiul Fiului Dumnezeu DEJA ne-a Iertat ! Din Veacul VECILOR, şi nu doar de "2000 de ani", însă pentru TOATĂ Vecia !
Eu, ca "persoană", CE pot să mai adaug ... PESTE VOIA Lui Dumnezeu ?
NIMIC ! Doar Supunerea conştientă în "faţa" CREATORULUI !
IDEEA în sine, de A IERTA un SEMEN de al meu, de parcă MI-AR FI GREŞIT CU CEVA; oare CU CE, un PUNCT ... să-mi fi GREŞIT MIE ? De ÎMI CERE să-l iert EU PE EL !
Dar EL, PUNCTUL, ... ce face ?
El, în "relaţia sa cu mine", CE FACE ? Ce face altceva DECÂT a solicita, şi, eventual A OBŢINE Iertarea MEA ?
"EL ... PUNCTUL", nici NU există !
"El" ... PUNCTUL !
Are însă Blog !
Are Blog şi, ca atâţia ALŢII, VREA DE LA MINE ... CEVA, VREA DE FAPT TOTUL, căci ... "EL", PUNCTUL, nu îmi dă nimic ! Dacă el PUNCTUL, zice DESPRE EL ... că-i PUNCT şi NIMIC altceva, ... NU NIMIC, ... NIMIC DE NIMIC ALTCEVA, ... acest PUNCT, ne-oferindu-mi NIMIC, dar, ÎN SCHIMB cerindu-mi CEVA, ORICE, inclusiv LECTURA ARTICOLELOR SALE, deci OBŢINÂND Timpul MEU, culmea, acordându-i şi IERTAREA, el , ACEST PUNCT, ... MĂ RĂPEŞTE CU TOTUL ... de la Dumnezeu !
Aparent, ca PUNCT, iată că nu doar NU SE PREZINTĂ în RECIPROCITATE, dar, aparent ... ÎMI ÎNDRUGĂ ... "verzi şi uscate". De-ale lui, căci TOŢI avem DEJA "verzile şi uscăţele" noastre ! Aparent ÎMI DĂ CEVA, dar de fapt ... ÎMI IA TOTUL ! Oare DE CE se ascund aceşti "SEMENI de-ai MEI", de ce NU SE PREZINTĂ, mai întâi, pe ei înşişi ? Asemenea acestui PUNCT, cunosc că şi "Îngerul tău" ... ARE BLOG !
 Domnului "Îngerul tău" i-am SPUS motivul pentru care NU îi voi citi Blogul, indiferent de "MINUNĂŢIILE" pe care mi le-ar spune ... ACOLO !
Acum, cred că pot pune PUNCT. Este PUNCTUL MEU, în nici un caz ... PUNCTUL care a "CREAT" ... acest Blog !
...
OARE punctul, MĂ VA IERTA ... la "rândul său" ?
~
Cornelius, :)
  
~
Articolul cu pricina îl redau mai jos (în caz că DISPARE):
vineri, 11 martie 2011



Iertaţi-mă...
Şi Dumnezeu să vă ierte!
Domnul! 
11 martie 2011, 10:28
Anonim spunea...
Nadejde!
Simonel 
14 martie 2011, 09:35
VĂ ROG: să nu fiu înţeles greşit ! Blogul Oameni şi Demoni este remarcabil, are articole interesante, dar ... ÎNTREG BLOGUL se află sub ANONIMAT, din cauză că AUTORUL asta "doreşte" ! Eu nu agreez astfel de Bloguri, oricât de "BINE" ar fi ... realizate ! Dacă SE ASCUNDE, un astfel de "autor" este NEAVENIT, cu atât mai mult, cu cât VORBEŞTE despre Dumnezeu, Sfinţenie, Mântuitorul etc., teme care NU AU CREDIBILITATE ca "articol de Blog", atâta vreme cât "Autorul" ... este: NIMENI !!!
~
Reciprocitate
Reciprocitate ~,

Niciun comentariu:

Evanghelia zilei